Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Mehmet Adil Kepolu Ortaokulu

Telefon :
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://silvanmadilortaokulu.meb.k12.tr
Adres : FERİDUN MAH. 959 SK. MEHMET ADIL KEPOLU ILKOKULU VE ORTA OKULU BLOK NO10 SİLVAN / DİYARBAKIR
VİZYON : İSTİYORUZ Kİ, OKULUMUZDA ÖĞRENME TEMEL İHTİYAÇ KABUL EDİLSİN İSTİYORUZ Kİ, OKULUMUZDA HER VELİ,ÖĞRENCİSİNE ÖĞRENME İÇİN HER TÜRLÜ FIRSATIN VERİLDİĞİ BİLSİN İSTİYORUZ Kİ.., OKULUMUZDA ÇALIŞANLAR GEREKENLERİ YAPARKEN KENDİLERİNDEN EMİN OLSUN,DOĞRULARI YAPTIKLARINDAN,ALACAKLARI TEPKİDEN KORKMASIN. GEREKENLERİ YERİNE GETİRMEDE ENDİŞELİ OLMASIN. İSTİYORUZ Kİ.., OKULUMUZ YETERLİ DONANIMA SAHİP OLSUN. GÜZEL BİR ÇEVREYE KAVUŞSUN İSTİYORUZ Kİ, OKULUMUZ ÖRNEK OKUL HALİNE GELSİN.
MİSYON : GÜNÜMÜZ MODERN TOPLUMUNDA, BİREYSEL VE TOPLUMSAL SORUMLULUKLARINI GEREKTİĞİ GİBİ YERİNE GETİRE BİLEN; KENDİNİ GERÇEKLEŞTİRMİŞ,TOPLUMU GELİŞTİRİP DÖNÜŞTÜREBİLEN,BEDENSEL ZİHİNSEL,SOSYAL,PSİKOLOJİK,MİLLİ VE AHLAKİ YÖNLERDEN GELİŞEBİLEN; KİŞİLİK GELİŞİMİNİ SAĞLIKLI TAMAMLAYABİLEN, GEREĞİNCE BAŞARABİLEN MUTLU,SAĞLIKLI VE ÇAĞDAŞ BİREYLER YETİŞTİRMEKTİR.
BAŞARILAR : 0

Öğretmen :23
Öğrenci :407
Derslik :17
Kütüphane Kitap Sayısı :1240
Öğretim Şekli :Tam Öğretim
Saatler : 08:40-15:10
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım : İlçe merkezinden il merkezine saat 06:00 da başlayıp 21:00 e kadar saat başı hareket eden belediye otobüsleri ve minibüsler bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine uzaklık:88 km İlçe merkezine uzaklık:500 m (Okulumuz ilçe merkezinde Feridun Mahallesinde bulunmaktadır. İlçe Milli Eğitime uzaklığı belirtilmiştir.)
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :